Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Flips smoki z arašidi 90 g

Smoki, ki se kar topi v ustih.

Flips smoki z arašidi 90 g

Znamka: Vispak

Flips smoki z arašidi je priljubljen izdelek znamke Vispak, idealen za vse ljubitelje okusnih prigrizkov. Ta 90-gramska vrečka je napolnjena s hrustljavimi arašidi, ki so nato obrobljeni s posebnim pikantnim začimbami, ki dajo jedem dodatno dimenzijo okusa.

Flips smoki z arašidi so izjemno priljubljeni zaradi tradicionalnega okusa, visoko kakovostnih sestavin in cenovno ugodne cene. Ta prigrizek je popoln za vse, ki želijo okusiti pristno Bosno in Hercegovino. Z Vispakovimi Flips smoki z arašidi lahko preprosto pričarate domače specialitete, ki vas bodo očarale s svojo edinstveno kombinacijo okusov.

Naša spletna trgovina ponuja širok izbor izdelkov iz Bosne in Hercegovine po nižjih spletnih cenah. Smoki Flips z arašidi so samo en izmed mnogih vrhunskih izdelkov, ki jih ponujamo. Sodelujemo le s najboljšimi proizvajalci, kot so Klas, Vispak, Kent in Master, da zagotovimo vrhunsko kakovost in okus naših izdelkov.

Z Flips smoki z arašidi lahko popolnoma spremenite svoje prigrizke. Uživajte v hrustljavih arašidih, ki so začinjeni s posebnimi pikantnimi začimbami. Njihov tradicionalni okus vas bo popeljal nazaj v Bosno in Hercegovino ali vas popeljal na popolno kulinarično potovanje, če se s temi okusi srečujete prvič.

Ne zamudite priložnosti, da poskusite Flips smoki z arašidi 90 g - edinstveno doživetje okusov iz Bosne in Hercegovine, dostavljeno na vaš dom. Naročite danes in se pripravite na vrhunsko kakovost in nepozabne okuse!

3870007026597

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.