Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo
2

Flips smoki z arašidi 40 g

0,35 €
Ni na zalogi
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,35 €

Smoki, ki se kar topi v ustih.

Količina

Flips smoki z arašidi 40 g

Potopite se v okus hrustljavih Flips smokov z arašidi. Ti priljubljeni prigrizki prinašajo popolno kombinacijo hrustljave teksture in bogatega arašidovega okusa. Vsak grižljaj vas bo zapeljal v svet izvrstnih okusov, ki vas bodo hkrati presenetili in navdušili.

Glavne značilnosti:

  • Tradicionalni prigrizek
  • Hrustljava tekstura
  • Bogat arašidov okus

Razveselite svoje brbončice

Flips smoki z arašidi so idealni za vse ljubitelje hrustljavih prigrizkov. Ne glede na to, ali jih uživate sami ali delite s prijatelji, ti Flips smoki vas bodo vedno razveselili. Njihova edinstvena kombinacija hrustljave teksture in bogatega okusa arašidov vam bo pričarala najboljšo prigrizkarsko izkušnjo.

Izkusite visoko kakovost

Flips smoki z arašidi so izdelani iz najboljših sestavin, kar zagotavlja njihovo visoko kakovost. Velik poudarek dajemo tudi na svežino, zato boste vedno prejeli sveže pakirane smoke z vrhunskim okusom arašidov.

Popolna izbira za vse priložnosti

Flips smoki z arašidi so primeren prigrizek za različne priložnosti. Uživajte jih ob gledanju filma, med počitkom ali pa jih vzemite s seboj na potovanje. S svojo kompaktno embalažo so vedno priročni za vsakodnevno uporabo.

Naročite svoj Flips smoki z arašidi zdaj in se prepustite izjemnemu okusu hrustljavih smokov z bogatim arašidovim okusom. Čim prej jih poskusite in si pričarajte izjemno prigrizkarsko doživetje.

3870007026580

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5

Flips smoki z arašidi 40 g

0,35 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.