Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tahan halva

Okus vanilije in kakava.

Tahan halva - Tradicionalna bosanska sladica za sladke trenutke

Z veseljem vam predstavljamo Tahan halvo, tradicionalno bosansko sladico, ki bo posladkala vaše nepozabne trenutke. Ta izdelek je del priznane blagovne znamke Klas, ki slovi po izjemni kakovosti in okusnih izdelkih iz Bosne in Hercegovine.

Tahan halva je izjemno priljubljena v bosanski kulinarični tradiciji. Vsaka rezina tega slastnega sladkorja vas bo popeljala na potovanje po tradicionalnih okusih Bosne in Hercegovine. Čar Tahan halve se skriva v nežni teksturi, bogati, sladki aromi in eksotičnih začimbah, ki popestrijo okus.

Tahan halvo odlikujejo visokokakovostne sestavine in natančen postopek izdelave, ki zagotavlja edinstven okus, ki je bil dolgo let prenašan iz roda v rod. Pripravljena je iz najboljših sestavin, ki zagotavljajo popolno mehkobo in konsistenco.

  • Teža pakiranja: 100 g
  • Znamka: Klas

Tahan halva je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih dobrot. Uživate jo lahko kot samostojen posladek, prigrizek med obroki ali kot sladico ob posebnih priložnostih. Podoživite bosanske okuse in pričarajte pridih Bosne in Hercegovine kar v udobju vašega doma.

Za vse, ki cenite tradicionalno kulinarično dediščino, je Tahan halva nepogrešljiva izbira. Zagotovo bo razveselila vaše brbončice in vam pričarala nepozabne sladke trenutke.

Naročite si Tahan halvo še danes in poskusite okus, ki ga ne boste pozabili.
3870004003386

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.