Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudlice mešano sadje 150 g

Polnjeno čajno pecivo

Štrudlice mešano sadje 150 g

Za vse ljubitelje sladkih dobrot in tradicionalne bosanske kuhinje je tu Štrudlice mešano sadje 150 g izpod blagovne znamke Klas. Ponosno vam predstavljamo to sočno in okusno sladico, pripravljeno po tradicionalnem bosanskem receptu.

Čar Štrudlic mešano sadje je v njihovi edinstveni kombinaciji svežega sadja, sladkega nadeva in hrustljavega testa. Ta sladica je idealna izbira za tiste, ki radi uživate v sadju na nov in slasten način.

  • Okusno mešano sadje: Vsaka štrudlica je napolnjena z sočnimi koščki različnega sezonskega sadja, ki ponuja bogat in svež okus.
  • Sladek nadev: Poleg sadja vsaka štrudlica vsebuje tudi sladek nadev, ki dodaja slastno sladkobo in bogati okus.
  • Hrustljavo testo

Štrudlicam mešano sadje dodajamo prav posebno noto z blagovno znamko Klas. Klas že več kot 110 let ustvarja izdelke visoke kakovosti, ki temeljijo na tradicionalnih receptih. Zato se lahko zanesete na edinstveno kakovost in okus vsakega izdelka, ki nosi ime Klas.

Tako če želite zaužiti tradicionalno bosansko sladico, ki vas bo očarala z okusom in kvaliteto, izberite Štrudlice mešano sadje 150 g znamke Klas. Prepustite se sladkemu užitku in odkrijte zakaj je bosanska kuhinja tako priljubljena po vsem svetu.

3870004025159

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.