Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudlice figa 150 g

Polnjeno čajno pecivo

Štrudlice figa 150 g

Znamka: Klas

Uživajte v okusu sladkih štrudlic figa iz Klas-ovega izdelka "Štrudlice figa 150 g". Te tradicionalne sladice iz Bosne in Hercegovine prinašajo pravi okus domačih specialitet.

Naša spletna trgovina vam ponuja edinstveno priložnost, da si privoščite to okusno sladico kar v udobju svojega doma. Prizadevali smo si, da vam omogočimo dostop do izdelkov iz Bosne in Hercegovine tudi, če živite v Sloveniji.

Štrudlice figa so narejene iz kakovostnih sestavin in pripravljene z ljubeznijo do tradicije. Vsak košček predstavlja pravi biser, ki vas popelje nazaj v čas, poln otroških nostalgij in spominov na okuse iz rojstnega kraja.

Pakiranje vsebuje 150 g štrudlic figa, ki bodo navdušile vaše brbončice. Tako lahko enostavno uživate v majhnem prigrizku ali pa jih razdelite med prijatelje in družino ter jim pokažete pristen okus Bosne in Hercegovine.

Hranite štrudlice figa na suhem in hladnem mestu, da ohranite njihovo svežino in okus. Ob naročilu prejmete sveže pripravljene štrudlice, ki so pakirane s posebno skrbjo, da bi zagotovili, da pridejo v najboljšem stanju.

Ne odlašajte več in si privoščite te slastne štrudlice figa. Prepustite se njihovemu okusu, ki vas bo popeljal na pravo kulinarično potovanje.

3870004025142

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.