Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudle mešano sadje 250 g

Štrudle mešano sadje 250 g

Okusna poslastica z mešanim sadnim nadevom

Razvajajte se z našimi mehkimi štrudlami z mešanim sadnim nadevom, ki so že pripravljene in čakajo, da vas presenetijo s svojim okusom. Vsaka štrudla tehta 250 g in je popolna izbira za hiter in okusen prigrizek.

Kvalitetna znamka: Master

Našo znamko izdelkov Master odlikujejo vrhunska kakovost in skrbno izbrani sestavine. Pri Štrudle mešano sadje 250 g smo poskrbeli, da je naravni okus mešanega sadja ohranjen v vsakem grižljaju. Kot strokovnjaki za sladke dobrote smo ustvarili štrudle, ki jih boste naravnost oboževali.

Naš biskvit je ravno prav mehak in sočen, kar omogoča, da se prepustite slastnim sadnim okusom, ki se skrivajo v notranjosti. Zahvaljujoč kakovostnim sestavinam in skrbni pripravi, smo ustvarili štrudle, ki vas bodo navdušile s svojo svežino in aromatičnostjo.

Za vse ljubitelje sadja in sladkih prigrizkov

Štrudle mešano sadje 250 g bodo zadovoljile vaše hrepenenje po sladki dobroti. Odlično se podajo ob skodelici kave ali čaja, kot posladek med kosilom ali pa kot popolna sladica za zaključek dneva.

Naročite svoj paket Štrudle mešano sadje 250 g in se prepustite sladki užitkom, ki vam jih ponuja naša vrhunska znamka Master. Izberite kakovostne sladice, izdelane z ljubeznijo do tradicionalnih okusov.

3871354004153

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.