Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Moka T-400 2 kg Zlatni puder

Kadar gospodinje ne želijo tvegati v kuhinji, ampak želijo popolno pito, kruh, torto ali pecivo, potem morajo izbrati "Zlatni puder".

Moka T-400 2 kg Zlatni puder - Popolna izbira za vaše najboljše pekovske mojstrovine

Klas vam predstavlja prestižno blagovno znamko Zlatni puder - izjemno kakovostno moko T-400, ki je pridobljena z več kot 45 leti izkušenj in tradicije. Na trgu že desetletja zadržuje vodilno mesto v kategoriji namenske moke. Ta visokokakovostna moka je na voljo v praktičnem pakiranju velikosti 2 kg.

Odlična izbira za brezhibne rezultate v kuhinji

Ko želite doseči popolno mehkobo in okusnost svoje pekovske mojstrovine, je izbira moke ključna. Moka T-400 Zlatni puder je sinonim za vrhunsko kakovost, ki je priznana tako v Bosni in Hercegovini kot tudi na številnih izvoznih trgih, kot so Črna gora, Švedska, ZDA, Nizozemska, Nemčija in še več.

Zmelnjena iz najboljšega pšeničnega zrna, ta moka zagotavlja odličen dvig testa, kar je ključno za zračno in mehko teksturo vašega pekovskega izdelka. S svojo visoko belino in dobro hidracijo je idealna izbira za pripravo različnih vrst peciv, kruha, pit in tort.

Zaupajte vodilni blagovni znamki

Ko iščete moko, na katero se lahko zanesejo gospodinje po vsem svetu, je Zlatni puder prva izbira. Več kot 45 let izkušenj in zadovoljnih strank potrjujejo, da je ta blagovna znamka sinonim za vrhunsko kakovost. Ne glede na to, ali ste izkušena pekarka ali začetnica, ta moka vam bo pomagala doseči brezhibne rezultate.

  • Visoka belina in mehkoba
  • Odličen dvig testa
  • Sinonim za vrhunsko kakovost
  • Priporočajo ga gospodinje po vsem svetu

Privoščite si vrhunsko kakovost in zaupajte blagovni znamki Klas Zlatni puder. Prepustite se pekovskim užitkom z neverjetno mehkim in okusnim rezultatom.

3870004000040

Informativni list

Tip
Moka

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.