Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada mix steklo

Marmelada mix steklo

Za ljubitelje sladkih dobrot in edinstvenih okusov vam predstavljamo Marmelada mix v steklenem kozarcu. Ta ganljiva mešanica marmelad vas bo popeljala nazaj v čas, ko so se babice tesnile v kuhinji, da bi ustvarile okusne in domače dobrote.

Kakovostna in raznolika izbira

Marmelada mix je na voljo v velikosti 850g. Vsak kozarec je napolnjen z okusnimi in sočnimi marmeladami, ki vas bodo navdušile s svojim sladkim in bogatim vonjem. V kozarcu boste našli široko paleto okusov - od klasičnih marelic in jagod, do eksotičnih arom kot so mango, guava in borovnica.

Okus, ki bo prebudil spomine

Z vsakim grižljajem boste obudili nostalgične spomine na vonj sveže pripravljenih marmelad v vaši babičini kuhinji. Naša marmelada mix bo vaše brbončice navdušila z edinstvenim okusom in teksturo.

Ponudba za vse priložnosti

Ne glede na to, ali želite popestriti zajtrk, pripraviti okusne sendviče ali okrasiti slaščice - marmelada mix bo idealen dodatek k vašim kulinaričnim ustvarjanjem. Zahvaljujoč svoji kremasti in razkošni konsistenci, se marmelada enostavno maže na kruh ali kolače.

Kvaliteten izdelek iz Bosne in Hercegovine

Marmelada mix v steklenem kozarcu je prepoznaven izdelek iz Bosne in Hercegovine. Pridelana iz svežih sestavin in brez dodanih barvil in konzervansov, je to izdelek, v katerega se lahko zanesete. Cenovno ugodna ponudba v kombinaciji z dostavo na dom bo navdušila vse ljubitelje okusov Bosne in Hercegovine.

  • Edinstveno in tradicionalno: Marmelada mix prinaša edinstvene okuse Bosne in Hercegovine v vaš dom.
  • Pestra izbira: Paleto okusov, ki jih ponuja marmelada mix, presenetite svoje brbončice.
  • Enostaven za uporabo: Zahvaljujoč svoji kremasti teksturi jo lahko enostavno mažete na kruh ali kolače.

Pridite in poskusite Marmelada mix v steklenem kozarcu ter se prepričajte sami o kakovostnih okusih Bosne in Hercegovine.

3871054000097

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.