Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada marelica steklo

Marmelada marelica steklo

752 g

Ta slastna marmelada iz marelic je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih in osvežujočih namazov. Izdelana iz najboljših in zrelih marelic, ta marmelada zagotavlja prvovrstno kakovost in izjemen okus, ki vas bo navdušil. Zdaj je na voljo v stekleni embalaži s težo 752 g, kar je več kot dovolj za celotno družino ali za večkratno uživanje.

Okusna tradicija

Naša marmelada marelica je narejena s posebno skrbnostjo in sledi tradicionalnim metodam priprave. Marelice so ročno nabrane z dreves in nežno obdelane, da ohranijo svojo svežino in sladkost. S sladkimi notami marelic boste pričarali pravo okusno tradicijo v vašem domu.

Pridih svežine

Izjemna aroma in bogat okus marelic bosta vaše brbončice presenetila. Marmelada je popolnoma gladka in kremasta, z drobnimi koščki marelic, ki vam ponudijo pravi pridih svežine. Uživajte v tej bogati marmeladi kot namaz na vašem najljubšem kruhu, pecivu ali palačinkah.

Ohranjena kakovost

Naša marmelada marelica je zapakirana v stekleno embalažo, ki ohranja kakovost izdelka. S tem se zagotavlja dolgotrajna svežina in ohranjanje okusa. Poleg tega je tudi povsem priročna za shranjevanje in uporabo.

Začinite svoj dan

Z marmelado marelica v steklenem kozarcu si lahko pričarate pravo sladko razpoloženje že zjutraj. Ta slastna marmelada bo vašemu zajtrku dodala prav poseben okus in zadovoljstvo. Postanite del naše zgodbe in se prepustite sladki tradiciji Bosne in Hercegovine!

3871054000059

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.