Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada mix

Marmelada mix - Okusna kombinacija tradicionalnih okusov Bosne in Hercegovine

Odkrijte čarobnost Bosne in Hercegovine s Marmelado mix! Ta čudovit izdelek je narejen iz skrbno izbranih sestavin, ki vas bodo popeljale nazaj v čas, ko so domači okusi prevladovali naša kuhinjo.

S svojo težo 700 g, Marmelada mix je privlačna mešanica izjemnih okusov. Naša marmelada je izdelana po tradicionalnih receptih, ki so se prenašali iz generacije v generacijo, kar zagotavlja avtentično kakovost in bogat okus. Z uporabo le najboljših sestavin, avanturističen dodatek eksotičnega sadja in nežna sladkost, je Marmelada mix popolna izbira za vaše zajtrke, sladice ali pa kar tako uživanje.

Zavedamo se, da so okusne marmelade ključnega pomena za popestritev vašega obroka. Zaradi tega smo pripravili izbor najbolj priljubljenih okusov, ki bodo zadovoljili prav vsakega ljubitelja sladkih užitkov. Med najbolj priljubljenimi okusi najdete borovnico, malino, figo in pomarančo.

  • Pomaranča - sočna sladkost s pridihom citrusov, ki vam bo popestrila zajtrk in posladkala dan
  • Figov džem - bogat in sladek okus fig, za vse tiste, ki prisegate na tradicionalne okuse
  • Borovnica - sveža, sladka in osvežujoča, za pravi poletni užitek
  • Malina - sočna malina, ki vam bo v ustih pričarala slastno senzacijo

Naročite Marmelada mix že danes in se prepustite tradicionalnim okusom Bosne in Hercegovine. Ne samo, da boste uživali v okusnih marmeladah, ampak boste tudi podprli lokalne pridelovalce in proizvajalce. Naša marmelada je odlično darilo za ljubitelje kakovostne hrane in bo zagotovo navdušila vaše bližnje.

Marmelada mix - za sladke trenutke in srečo v vsakem grižljaju!
3871054000011

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.