Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada jagoda

Marmelada jagoda

Kratek opis:

Uživajte v sladkem in sočnem okusu naše Marmelade jagoda. Naša marmelada je pakirana v priročni embalaži velikosti 700 g, ki vam bo omogočila dolgotrajno uživanje v tej božanski sladici.

Odkrijte pravi okus:

Za vse ljubitelje jagod in sladkih namazov je naša Marmelada jagoda popolna izbira. S trudom in ljubeznijo smo ustvarili okus, ki vam bo pričaral prave spomine na poletje ter zagotovil sladek užitek kadarkoli si zaželite.

Kakovost in tradicija:

Naša Marmelada jagoda združuje tradicionalne recepte z najboljšimi sestavinami. Uporabljamo le najbolj sočne in okusne jagode, ki jih skrbno pripravimo ter obogatimo s pravilno količino sladkorja za popolno ravnovesje okusa.

Za vas iz Bosne in Hercegovine:

Veseli smo, da vam lahko ponudimo izdelek iz Bosne in Hercegovine, ki vam bo omogočil odkrivanje bogate bosanske kulinarike kar v udobju vašega doma. Naša marmelada je izvrstna izbira za tiste, ki se radi prepuščajo okusnim in tradicionalnim jedem.

Dostava na dom:

Za vaše udobje nudimo tudi dostavo na dom. Tako si lahko enostavno zagotovite svojo embalažo sladke in omamno dišeče Marmelade jagoda, ne da bi se morali odpraviti v fizično trgovino. Naša hitra dostava bo poskrbela, da boste lahko kaj kmalu uživali v tej božanski poslastici.

  • Neto količina: 700 g
  • Okus: Jagoda
  • Priporočen način uporabe: Razmažite na kos kruha, palačink ali dodajte v sladice
  • Hraniti na sobni temperaturi

Naročite si svojo embalažo Marmelade jagoda in se prepustite sladkemu užitku pristnih okusov jagod in tradicionalne bosanske kulinarike. Z nami odkrijte pravi okus Bosne in Hercegovine!

3871054000950

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.