Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada breskev steklo

Pohitite! Samo 12 izdelkov na zalogi!

Marmelada breskev steklo

Zaloga 850 g okusne in kakovostne marmelade iz breskev je popolna izbira za ljubitelje sladkih in sočnih okusov. Nudimo vam pristno bosansko marmelado, ki vas bo popeljala nazaj v domačnost in vam omogočila, da uživate v okusih Bosne in Hercegovine kar v udobju vašega doma.

Naša marmelada breskev je narejena iz najboljših breskev, ki jih gojijo v sončnih bosanskih sosed pobočjih, kar omogoča poln, sladek in sočen okus. Ne uporabljamo umetnih barvil ali konzervansov, kar zagotavlja naraven in svež okus.

Prav tako vam zagotavljamo, da je naša marmelada stekleno pakirana, kar omogoča ohranjanje njene svežine in okusa. Steklo je idealno embalažno sredstvo, saj ne vpliva na okus izdelka in hkrati zagotavlja, da je marmelada vidna, privlačna ter enostavna za uporabo.

Zdaj lahko uživate v tradicionalnem okusu breskev v naši vrhunski marmeladi, ki je na voljo v velikosti 850 g. Nakup naše marmelade breskev steklo vam zagotavlja okusno doživetje in vam omogoča, da odkrijete bogastvo okusov iz Bosne in Hercegovine.

Vzemite si trenutek in se razvajajte z našo marmelado breskev steklo. Naročite svojo zalogo zdaj in odkrijte prave užitke iz Bosne in Hercegovine.

3871054001131

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.