Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada breskev

Marmelada breskev

Uživajte v okusu sladkega sonca z našo Marmelado breskev. Ta okusna marmelada je narejena iz sočnih in sladkih breskev, ki jih gojimo v Bosni in Hercegovini.

Marmelada breskev je pakirana v praktičnem kozarcu velikosti 700 g, kar vam zagotavlja dovolj sladkega užitka za dolgo časa. Poskrbite, da boste vedno imeli na voljo osvežujoč in sladek namaz za vaša jutranja peciva, toaste ali sendviče.

Ponosni smo na tradicionalno pripravo naše marmelade, ki ohranja pravi okus in bogate hranilne vrednosti svežega sadja. Ključne prednosti naše marmelade breskev vključujejo:

  • Naravno sladek okus: Breskve, izbrane in obdelane z ljubeznijo, prinašajo intenzivno sladkobo in sočnost v vsak grižljaj.
  • Kakovostne sestavine: Uporabljamo samo najboljše sestavine, ki zagotavljajo visoko kakovost in svežino izdelka.
  • Brez dodanih konzervansov: Naša marmelada breskev je narejena brez dodanih konzervansov, kar zagotavlja, da uživate v popolnoma naravnem in zdravem izdelku.

Z našo Marmelado breskev boste okusili pravi naravni okus sladkih breskev, ki vas bo navdušil s svojo aromo in kakovostjo. Preizkusite jo še danes in se prepustite sladkemu razvajanju okusov.

3871054000998

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.