Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Marmelada sliva

Marmelada sliva

Ta okusna marmelada sliva je popolna kombinacija tradicionalnega okusa in visoke kakovosti. Pakiranje vsebuje 700 g te slastne marmelade, ki je pripravljena s posebno skrbnostjo in pozornostjo do detajlov.

Naša marmelada sliva je narejena iz najboljših sliv, ki jih najdemo v srcu Bosne in Hercegovine. S slastno teksturo in bogatim okusom je to prava poslastica za ljubitelje tradicionalnih okusov.

Ne glede na to, ali ste odraščali s to marmelado ali pa jo odkrivate prvič, vas bo zagotovo povlekla nostalgija iz otroštva ali pa vam bo pomagala ustvariti nove spomine. S tem okusom vam bomo omogočili, da se ponovno povežete s svojimi koreninami in uživate v pristnih bosanskih okusih.

Vsak ugriz vas bo popeljal nazaj v čas, ko je bila marmelada narejena po starem tradicionalnem receptu. Kombinacija sladkega okusa slive in nežne note kislosti ustvarja ravnovesje, ki je naravnost osupljivo.

Glavne značilnosti:

  • Teža: 700 g
  • Prava tradicionalna bosanska marmelada
  • Izdelana iz najboljših sliv v Bosni in Hercegovini
  • Odličen za zajtrke, sladice ali kot dodatek k pečenim dobrotam
  • Nostalgičen okus za vse generacije

Ta marmelada je certificirana s strani najvišjih standardov kakovosti. Brez umetnih barvil, konzervansov ali okusov, je 100% naraven izdelek, ki bo zadovoljil vaše brbončice.

Odkrijte pristno Bosno in Hercegovino s sladkim okusom naše marmelade sliva!
3871054000820

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.