Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Testenine Tagliatelle rezanci

Sušene testenine z dodatkom jajc

Testenine Tagliatelle rezanci - Znamka Klas

Testenine Tagliatelle rezanci predstavljajo odlično izbiro za vse ljubitelje italijanske kuhinje. Pripravite si okusen obrok v stilu prefinjene italijanske kulinarike, kar vsebujejo testenine Tagliatelle rezanci. Ta klasik se ponaša s svojimi dolgimi in tankimi rezanci, ki zagotavljajo popolno teksturo in absorpcijo okusa omak.

Te testenine so proizvod priznane blagovne znamke Klas, ki je že vrsto let sinonim za kakovost in tradicijo. Znamko Klas uvrščamo med najboljše proizvajalce testenin, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in okus. Testenine Tagliatelle rezanci so pakirane v priročni embalaži s težo 400 g.

Sodelovanje z najboljšimi proizvajalci nam omogoča, da vam ponudimo izdelke visoke kakovosti po dostopnih cenah. Testenine Klas so poseben izdelek, ki jih je mogoče enostavno vključiti v vaše jedilnike. Običajno se pripravljajo z različnimi vrstami omak, kot so paradižnikova, smetanova, s pestom ali klasično bolonjsko. Njihova univerzalnost omogoča, da so primerni za različne okuse in kulinarične kombinacije.

Testenine Tagliatelle rezanci vam omogočajo pripravo hitrega in okusnega obroka kjerkoli in kadarkoli želite. Naročite si paket testenin Tagliatelle rezanci znamke Klas in uživajte v kakovosti in tradiciji italijanske kuhinje kar doma.

  • Teža: 400 g
  • Znamka: Klas
  • Idealne za pripravo različnih omak
  • Vrhunska kakovost in okus
  • Univerzalne testenine primerna za različne okuse
  • Priročna embalaža
3870004002907

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.