Flips smoki z arašidi 45 g

0,35 €
0,41 €
Ni na zalogi
Z DDV
0,41 €
0,35 €
0,06 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,35 €

Smoki, ki se kar topi v ustih.

Količina

Flips Smoki z arašidi 45 g

Z veseljem predstavljamo Flips Smoki z arašidi, kakovosten izdelek znamke Vispak. To je prava izbira za vse ljubitelje hrustljavih prigrizkov z okusom arašidov.

Flips Smoki so poznani po svojem edinstvenem in neustavljivem okusu. Vsak grižljaj vas popelje v svet razkošnega okusa arašidov, ki se srečujejo s hrustljavostjo slanih palčk. Ta izdelek vam prinaša najboljšo kombinacijo obeh sestavin, ki bo zagotovo zadovoljila vaše brbončice.

Flips Smoki z arašidi so pakirani v priročni embalaži velikosti 45 g, kar je ravno pravšnje za vaše prigrizke doma, na delu ali pa kar na poti. S tem izdelkom lahko uživate v okusnih arašidih kadarkoli in kjerkoli.

Za visoko kakovost in okusnost izdelka Flips Smoki z arašidi stoji blagovna znamka Vispak. Zaupajte enemu izmed najbolj priznanih dobaviteljev hrane iz Bosne in Hercegovine, ki se že desetletja osredotoča na kakovostne izdelke in tradicionalne okuse.

Ne zamudite priložnosti, da poskusite Flips Smoki z arašidi. S tem izdelkom boste doživeli pristen okus Bosne in Hercegovine, ki vas bo navdušil. Prepustite se neverjetnim okusom in uživajte v hrustljavih arašidih, ki so vedno prava izbira za sladkanje čez dan.

3870007026771

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Flips smoki z arašidi 45 g

0,35 €
0,41 €
Spletna cena: -15%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.