Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Moka T-400 1 kg Zlatni puder

Kadar gospodinje ne želijo tvegati v kuhinji, ampak želijo popolno pito, kruh, torto ali pecivo, potem morajo izbrati "Zlatni puder".

Moka T-400 1 kg Zlatni puder

Obstajajo izdelki, ki imajo svoje mesto v kuhinji in so nujni za popolne rezultate. Moka T-400 Zlatni puder je pravi zaklad med moki in vam omogoča, da ustvarite izjemno okusne in kvalitetne jedi.

Zlatni puder je legendarna blagovna znamka, ki že več kot 45 let ostaja vodilna na področju namenske moke v Bosni in Hercegovini. Klas, priznani proizvajalec, je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja ustvaril to blagovno znamko, ki je postala sinonim za vrhunsko kakovost.

Njegova priljubljenost sega tudi onkraj meja Bosne in Hercegovine, saj se "Zlatni puder" uvršča med najbolj priznane blagovne znamke moke. Njegovo kakovost cenijo gospodinje ne le v BiH in Sloveniji, temveč tudi na številnih mednarodnih trgih, kot so Črna gora, Švedska, ZDA, Nizozemska, Nemčija in drugi.

Če želite zagotoviti vrhunsko kakovost in se izogniti nepotrebnemu tveganju v kuhinji, je "Zlatni puder" prava izbira. S to moko boste brez težav spekli popolno pito, kruh, torto ali pecivo. Njegova konsistenca, struktura in arome omogočajo vrhunske rezultate vsakič.

Zaupajte blagovni znamki "Klas" in izberite "Zlatni puder". Prepričajte se sami, zakaj je ta moka sinonim za kakovost in priljubljena izbira gospodinj po vsem svetu.

3870004000019

Informativni list

Tip
Moka

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.