Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kokošja juha s testeninami

Bistra kokošja juha s testeninami.

Kokošja juha s testeninami

Znamka: Vispak

Kokošja juha s testeninami je tradicionalna bosanska jed, ki vam prinaša okus domačnosti in udobja v vašo kuhinjo. S tem izdelkom vam ponujamo visoko kakovosten in okusen način, da okusite bosansko kulinariko kar v udobju svojega doma.

Kokošja juha s testeninami je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo pristen okus in aromo. Vsaka žlica te juhe je polna bogate jušne osnove, sočnega piščančjega mesa in okusnih testenin, ki se nežno stopijo v vaših ustih.

Ta izdelek je odlična izbira za vse ljubitelje bosanske kuhinje, ki si želijo nekaj toplega, okusnega in hranljivega. Ne samo, da vas bo ta juha pogrela v hladnih dneh, ampak vam bo tudi nudila potrebno energijo in hranila.

Za pripravo kokošje juhe s testeninami Vispak vam ni treba biti izkušen kuhar. Preprosto zavrite vodo, dodajte vsebino vrečke in pustite, da se kuha po navodilih na embalaži. V le nekaj minutah boste uživali v slastni domači juhi.

Naša spletna trgovina vam omogoča enostavno naročanje tega produkta in dostavo na vaš dom. S prijazno ceno, kakovostnimi sestavinami in enostavno pripravo, je kokošja juha s testeninami Vispak odlična izbira za vso družino.

3870007063073

Informativni list

Tip
Juhe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.