Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Vrečke za smeti modre 150 l

Vrečke za smeti modre 150 l

Dodajte nekaj barve in praktičnosti vašemu odstranjevanju smeti s temi modrimi vrečkami za smeti, ki so primerne za prostornino 150 litrov. Znamka tega izdelka je PABS PLASTIKS.

Visoka kakovost in prostorna zasnova

Naša kolekcija vrečk za smeti vključuje tudi te modre vrečke, ki so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo trpežnost in elastičnost. Njihova prostorna zasnova omogoča varen in preprost odstranjevanje smeti iz doma, pisarne ali katerega koli drugega prostora.

Izdelki PABS PLASTIKS

Zaupajte kakovosti, znamka PABS PLASTIKS je specializirana za izdelavo vrhunskih izdelkov za smeti. Poleg tega, da so naše vrečke za smeti zanesljive in trpežne, so tudi okolju prijazne, saj so narejene iz recikliranih materialov.

Za enostavno odstranjevanje smeti

Modre vrečke za smeti z zmogljivostjo 150 litrov so idealne za uporabo v različnih okoljih, kot so domovi, pisarne, gostinski lokali ali industrijski prostori. Ne samo, da so primerne za domače smeti, ampak jih je mogoče uporabiti tudi za zbiranje odpadkov na javnih mestih ali za čiščenje po prireditvah.

Pomembne lastnosti:

  • Modre vrečke za smeti s prostornino 150 litrov
  • Kakovostne in trpežne
  • Okolju prijazne, narejene iz recikliranih materialov
  • Idealne za domove, pisarne in industrijske prostore
  • Uporabne tudi za zbiranje odpadkov na javnih mestih ali prireditvah

Dodajte barvo v svoje odstranjevanje smeti in izberite te kakovostne modre vrečke za smeti s prostornino 150 litrov, ki vam jih ponuja znamka PABS PLASTIKS. Odstranjevanje smeti še nikoli ni bilo tako enostavno in privlačno!

3875000290099

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.