Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Vrečke za smeti črne 150 l

Vrečke za smeti črne 150 l

Vrečke za smeti črne barve z velikostjo 150 l so popolna izbira za učinkovito in enostavno ravnanje s smetmi. Izdelane so s strani priznane znamke PABS PLASTIKS, ki je znana po visoki kakovosti svojih izdelkov.

Glavne lastnosti

  • Velikost: 150 l
  • Barva: črna
  • Visoka kakovost materiala
  • Izdelane s strani znamke PABS PLASTIKS

Zasnovane za učinkovito ravnanje s smetmi

Te vrečke za smeti so posebej zasnovane za zagotavljanje enostavne in učinkovite rešitve za ravnanje s smetmi. Njihova velikost 150 l zagotavlja prostornost, ki je primerna za zbiranje večjih količin odpadkov.

Material vrečk je visoke kakovosti, kar zagotavlja njihovo trpežnost in odpornost proti raztrganju. To pomeni, da se lahko zanesete na to, da bodo vrečke varno zadrževale odpadke in preprečile puščanje ali neprijetne vonjave.

Idealne za domačo in komercialno uporabo

Vrečke za smeti črne barve velikosti 150 l so primerne tako za domačo uporabo kot tudi za komercialne namene. Ne glede na to, ali jih uporabljate v svojem gospodinjstvu, pisarni, restavraciji ali drugem poslovnem okolju, bodo te vrečke zanesljivo poskrbele za učinkovito zbiranje in odstranjevanje odpadkov.

Naročite vrečke za smeti črne barve 150 l znamke PABS PLASTIKS danes in poskrbite za enostavno in čisto ravnanje s smetmi!

3875000290112

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.