Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Makaroni Penne rigate rebrasti

Sušene testenine z dodatkom jajc

Makaroni Penne rigate rebrasti - 400 g

Makaroni Penne rigate rebrasti so visoko kakovostni testeninski izdelki, ki jih proizvaja priznana znamka Klas. Te edinstvene rebraste testenine so narejene iz najboljšega durum pšeničnega semena, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in okus.

S temi makaroni boste lahko pripravili okusne in privlačne jedi, ki vas bodo navdušile s svojo teksturo in aromo. Zahvaljujoč svoji obliki v obliki cevi s striženimi robovi, se omake popolnoma oprimejo testenin in ustvarijo čudovit okusni užitek.

Ta paket Makaroni Penne rigate rebrasti vsebuje 400 g testenin, kar je popolna količina za pripravo okusnih obrokov za družinske večerje ali večje prireditve.

Testenine so enostavne za pripravo - zgolj nekaj minut v vreli vodi, nato pa jih prelijemo z omako po izbiri in postrežemo. S svojo visoko kakovostjo in okusom bodo te Makaroni Penne rigate rebrasti zagotovo zadovoljili vaše okuševalne brbončice in vas popeljali na pravo kulinarično potovanje v Bosni in Hercegovini.

  • Izdelek: Makaroni Penne rigate rebrasti
  • Količina: 400 g
  • Znamka: Klas

Zagotovite si svoj paket Makaroni Penne rigate rebrasti! Prepustite se okusom Bosne in Hercegovine v udobju vašega doma.

3870004028730

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.