Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Makaroni Lumache polžki

Sušene testenine z dodatkom jajc

Makaroni Lumache polžki

Opis:

Tukaj so Makaroni Lumache polžki - okusni polžasti makaroni, ki jih proizvaja priznana znamka Klas. Vsaka embalaža vsebuje 400 g teh prvovrstnih testenin.

Ti Makaroni Lumache polžki so tradicionalno pripravljeni iz najboljših naravnih sestavin, kar zagotavlja visoko kakovost in pravi, bogat okus italijanske kuhinje.

Uporabite jih lahko pri pripravi različnih jedi, bodisi kot prilogo, v juhah ali pa jih uporabite kot osnovo za okusne testeninske solate. Njihova oblika polža bo dodala zanimivost in estetski element vašim krožnikom.

Ne samo, da so Makaroni Lumache polžki okusni, temveč so tudi enostavni za pripravo. Vrejo v samo nekaj minutah, zato so odlična izbira za hitre in okusne obroke.

Znamka Klas je znana po svojih visokokakovostnih izdelkih, ki jih izdelujejo z veliko pozornostjo do detajlov. Njihovo dolgoletno izkušnjo in strast do izdelovanja odlične hrane je mogoče okusiti v vsakem grižljaju.

Zaokrožite svoje okuse italijanske kuhinje s temi izvrstnimi Makaroni Lumache polžki, ki bodo zagotovo navdušili vaše brbončice. Naročite si jih danes in uživajte v pristnem okusu vrhunskih testenin.

3870004028723

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.