Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo
11

Tulumba

Ročna izdelava slaščic, popolnoma predano in skrbno z veliko ljubezni in po tradicionalnem receptu. 400 g pakiranje.

Tulumba – kakovostna slaščica z ljubeznijo in tradicijo

Za pripravo kakovostnih slaščic je ključno uporabiti visokokakovostne sestavine, natančen recept in veliko ljubezni. V podjetju Klas se zavedamo pomena teh elementov in zato ročno izdelujemo tulumbo po tradicionalnem receptu, ki ga že stoletja negujejo naše babice.

Naše slaščice ne vsebujejo nobenih spremenjenih sestavin, kar je razlog, da jih še danes uvrščamo med najboljše na trgu. V Klasu smo prepričani v kakovost naših izdelkov in se zavezujemo k ohranjanju sledi tradicije.

Pakiranje tulumbe poteka s pomočjo sodobne tehnologije, ki zagotavlja ohranjanje svežine brez dodajanja konzervansov. V vsakem 400 g pakiranju se skriva okusna slaščica, ki je pripravljena, da vam pričara trenutke užitka.

Znamka Klas – sinonim za kakovost in tradicijo

Izdelek tulumba je del znamke Klas, ki jo odlikujejo dolgoletna tradicija in kakovost. Naše strastno delo je usmerjeno v zadovoljstvo naših strank, zato se trudimo zagotoviti izdelke, ki vam bodo pričarali pristno bosansko izkušnjo.

Zaradi kombinacije tradicionalnih receptov, visokokakovostnih sestavin in ročne izdelave, so tulumbe Klas priljubljena slaščica med ljubitelji bosanske kuhinje. Prepustite se čarobnemu okusu tulumbe, ki je plod našega dela in ljubezni do slaščic.

  • Visokokakovostne sestavine
  • Natančen tradicionalni recept
  • Brez dodanih konzervansov
  • Pakirano s sodobno tehnologijo
  • Zadovoljstvo naših strank je naša prioriteta

Pridružite se številnim ljubiteljem tulumb in doživite pristno bosansko uživanje s slaščicami Klas.

3870004030825

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.