Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo
7

Domača baklava

Ročna izdelava slaščic, popolnoma predano in skrbno z veliko ljubezni in po tradicionalnem receptu. 500 g pakiranje.

Domača baklava

Za izdelavo kakovostnih slaščic je ključno uporabiti le najboljše sestavine, natančen recept in veliko ljubezni. Pri Klasu smo zavezani k ročni izdelavi naše domače baklave, skrbno in predano, ter sledimo tradicionalnemu receptu, ki ga že stoletja negujejo naše babice.

Nobena od sestavin Klasove baklave se ni spremenila že desetletja, saj verjamemo, da je ravno kakovost tista, zaradi katere so naše slaščice najboljše na trgu.

Paketiranje poteka s sodobno tehnologijo, pri čemer ne dodajamo konzervansov. Vsako pakiranje baklave vsebuje 500 g čiste kakovosti in tradicije.

Znamka: Klas

Klas je priznana blagovna znamka, ki že vrsto let zagotavlja vrhunske izdelke, občutenje okusa in krepitve bogate kulinarične dediščine Bosne in Hercegovine. Verjamemo v čas, ki nas povezuje z našimi koreninami, ter v tradicijo, ki jo negujemo in spoštujemo.

Za tiste, ki cenijo odličnost okusa in se želijo prepustiti užitkom pristnih slaščic, je naša domača baklava prava izbira. Bogata, slastna in ljubeznivo izdelana, da bo vaše doživetje vsestransko in nepozabno.

  • Kakovostne sestavine
  • Ročna izdelava
  • Brez konzervansov
  • 500 g pakiranje

Pridružite se nam na kulinaričnem popotovanju po okusih Bosne in Hercegovine ter si privoščite košček tradicije s Klasovo domačo baklavo.

3870004030764

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.