Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Testenine za juho Fidelini

Sušene testenine z dodatkom jajc

Testenine za juho Fidelini

Znamka: Klas

Testenine za juho Fidelini so odlična izbira za pripravo okusne tople juhe. Te testenine so dolge in tanke, zato se hitro kuhajo in so odlično dopolnilo vašim juham.

S tem pakiranjem 400 g boste imeli zadostno količino za pripravo več obrokov juhe. Testenine so izdelane iz kvalitetnih sestavin, ki zagotavljajo odličen okus in teksturo. Ne vsebujejo umetnih arom in barvil, kar pripomore k naravnemu in zdravemu obroku.

Testenine za juho Fidelini so proizvod priznane znamke Klas. Klas je znana po visokokakovostnih prehrambnih izdelkih iz Bosne in Hercegovine, ki ohranjajo tradicionalne okuse in recepte.

Začinite svoje juhe z okusnimi testeninami za juho Fidelini in uživajte v bogatem okusu in konsistenci. Te testenine so primerne za različne vrste juh - od tradicionalnih domačih juh do tistih z mednarodnim pridihom.

  • Količina: 400 g
  • Znamka: Klas
  • Okus: Tradicionalen
  • Hitro kuhanje: Da
  • Brez umetnih arom in barvil: Da

Naročite si testenine za juho Fidelini in si pričarajte okusno in krepčilno juho kar v udobju svojega doma. S temi testeninami boste dodali pristen okus Bosne in Hercegovine v svoje kulinarične ustvarjalnosti.

3870004001177

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.