Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Makaroni Chifferi polžki mali

Sušene testenine z dodatkom jajc

Makaroni Chifferi polžki mali - 500 g

Znamka: Klas

Ponosno predstavljamo vam Makaroni Chifferi polžke male - 500 g, izdelek kakovosti z blagovno znamko Klas. Ti okusni in tradicionalni polžki so nepogrešljiv del bosanske in hercegovske kuhinje ter se odlično podajo k številnim jedem.

S tem pakiranjem velikosti 500 g boste imeli dovolj, da pripravite okusne obroke za svojo družino in prijatelje. Makaroni Chifferi polžki so narejeni iz najboljših sestavin, ki zagotavljajo pravilen okus, teksturo ter svežino, s katero se boste radi vračali k tem izjemnim jedem.

Naš izdelek se odlikuje po visoki kakovosti in izvirnosti. Izberite Klas Makarone Chifferi, da boste uživali v jedi, ki vas bo popeljala nazaj v čarobno Bosno in Hercegovino. Ta tradicionalni izdelek vam bo omogočil, da okusite pravi duh bosanske in hercegovske kuhinje kar v udobju svojega doma.

Značilnosti izdelka:

  • Teža: 500 g
  • Blagovna znamka: Klas
  • Unikatna oblika: polžki mali
  • Izdelani iz visokokakovostnih sestavin
  • Prinašajo pristne okuse in vonjave Bosne in Hercegovine

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da si privoščite Makaroni Chifferi polžke male - 500 g, ki bodo obogatili vaše kulinarično doživetje. Naročite jih danes in se prepustite pravim okusom tradicionalne bosanske in hercegovske kuhinje! Vaš želodec vam bo hvaležen.

3870004028716

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.