Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kadaif čokoladni 400 g

Domači suhi čoko kadaif - tradicionalen okus in vonj.

Pohitite! Samo 7 izdelkov na zalogi!

Kadaif čokoladni 400 g

Začutite pristni okus Bosne in Hercegovine s čokoladnim kadaifom znamke Gameha. Ta 400-gramski izdelek vas bo popeljal na sladko potovanje okusov in tekstur. Neodoljiva kombinacija krhkih nitk kadaifa in bogate čokolade bo navdušila vaše brbončice.

Prejeli boste 400 g čokoladnega kadaifa, ki je izdelan s tradicionalno bosansko recepturo. Kvaliteta in edinstven okus sta zagotovljena, saj sodelujemo z najboljšimi proizvodnimi obrati v Bosni in Hercegovini. V vsakem grižljaju boste začutili harmonično združitev sladkega kadaifa s čokoladno kremo.

Poleg tega je čokoladni kadaif odlična izbira za ljubitelje bosanske kuhinje, saj predstavlja enega izmed najbolj priljubljenih sladkih prigrizkov v regiji. Obrok si lahko privoščite sami ali pa ga delite s svojimi najdražjimi ob posebnih priložnostih ali kar tako, ko si zaželite razvajanja s sladkim užitkom.

Zaživite trenutke sladkosti v udobju svojega doma. S spletnim nakupom Gameha čokoladnega kadaifa vam omogočamo enostavno in hitro dostavo na dom. Tako boste prihranili čas in denar pri nakupu tega izdelka.

Čokoladni kadaif Gameha je odličen izdelek za vse, ki želijo doživeti okusne trenutke z bosanskimi specialitetami. Nič ne bo prevzelo vaših čutov bolj kot okusna kombinacija čokolade in kadaifa. Poskusite ga danes in se prepustite slastnim trenutkom.

3871690002462

Informativni list

Tip
Kadaif

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.