Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Domača tarhana - Merak

Merak domača trahana - pripravljena po domačem receptu.

Domača trahana - Merak

Tradicionalen okus Bosne in Hercegovine, ki vas bo navdušil!

Znamka: Merak

  • Količina: 400 g

Domača trahana - Merak je izdelek, ki vas bo popeljal na kulinarično potovanje v čarobne okuse Bosne in Hercegovine. Znamka Merak je sinonim za kakovost in tradicijo, zato je vsaka žlica te trahane pravo domače doživetje.

Trahana je tradicionalna bosanska jed, ki se pripravlja iz kakovostne moke in fermentirane mlečne kisline. Značilna je po svoji edinstveni teksturi, ki je rahla in drobljiva. Domača trahana - Merak je pripravljena po starih receptih, ki se prenašajo iz roda v rod, zato je njena kakovost in okus brezčasen.

Trahana je priljubljena jed med ljubitelji bosanske kuhinje in bo navdušil tako tiste, ki že poznajo njegov čaroben okus, kot tudi tiste, ki se želijo prvič prepustiti tej kulinarični jedi.

Po nakupu domače trahane - Merak boste cenili njeno kakovost, tradicionalen okus in pristno bosansko izkušnjo, ki vas bo popeljala nazaj v čas, ko so se jedi pripravljale s srcem in strastjo.

Ne odlašajte in si privoščite domačo trahano - Merak ter se prepustite neustavljivi čarovniji okusov Bosne in Hercegovine!

3879000021226

Informativni list

Tip
Trahana

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.