Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Smoki z arašidi 25 g

Smoki z arašidi 25 g

Razveselite svoje brbončice s tradicionalnim okusom Bosne in Hercegovine s Smoki z arašidi. To je slasten prigrizek, ki ga morate poskusiti!

Kvalitetna prigrizka s tradicijo

Smoki z arašidi 25 g je vrhunski izdelek, ki združuje tradicionalni okus Bosne in Hercegovine s premium kakovostjo. Ta prigrizek je narejen iz najbolj kakovostnih arašidov, zato boste lahko uživali v pravem okusu pravih bosanskih arašidov.

Zadovoljite svoje potrebe po slastnih prigrizkih

Ne glede na to, ali ste doma ali v službi, Smoki z arašidi je idealen prigrizek za vas. S svojimi 25 g poskrbi za odlično merico energije, ki vam bo pomagala premagati lakoto v vsakem trenutku.

Nizke cene, visoka kakovost

Pri nas vedno poskrbimo za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Smoki z arašidi 25 g je na voljo po zelo ugodni ceni, kar vam omogoča, da uživate v pristnem okusu Bosne in Hercegovine, ne da bi obremenjevali vaš proračun.

Nostalgija in veselje v vsakem grižljaju smokija z arašidi

Vsak grižljaj smokija z arašidi vas bo popeljal nazaj v spomine na otroštvo ali vas popeljal na eksotično popotovanje v Bosno in Hercegovino. S tem prigrizkom boste odkrili bogastvo okusov, vonjev in tekstur, ki jih lahko najdete le v pravih bosanskih izdelkih.

Poštnina na dom

Za vaše udobje vam nudimo tudi dostavo Smoki z arašidi 25 g na dom. Nikoli vam ne bo treba zapuščati udobja vašega doma, da bi si lahko privoščili ta vrhunski prigrizek. Preprosto oddajte naročilo in ga boste imeli v svojem domu v najkrajšem možnem času.

  • Izdelek: Smoki z arašidi
  • Teža: 25 g
  • Okus: Arašidi
  • Količina: 1 pakiranje

Najboljši prigrizek za vse ljubitelje bosanske kuhinje! Odlično se prilega tudi k skodelici bosanske kave.

3871044000014

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.