2

Palčke s sezamom 50 g

0,40 €
Ni na zalogi
Z DDV
Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Palčke s sezamom 50 g

Palčke s sezamom vam prinašajo pravi okus in vonj Bosne in Hercegovine v kompaktni embalaži. Znamka Kent je znana po visoki kakovosti izdelkov in ponuja edinstveno izkušnjo za ljubitelje tradicionalne bosanske kuhinje.

Te okusne palčke so pakirane v velikosti 50 g, kar je odlična izbira za prigrizek med malico ali kot dodatek k vaši najljubši pijači.

Z našimi palčkami s sezamom boste uživali v hrustljavi teksturi in polnem okusu sezama, ki bo zadovoljil vaše brbončice. Poleg tega, sezam ponuja tudi možnosti zdravstvenih koristi, saj je bogat z vitamini, minerali in antioksidanti.

Kent je ponosen, da sodeluje z najboljšimi proizvajalci iz Bosne in Hercegovine, in zagotavlja visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah. Naša spletna trgovina vam omogoča enostaven in priročen način naročanja ter dostavo na dom, kar vam prihrani čas in denar.

Izkusite tradicionalen okus Bosne in Hercegovine s palčkami s sezamom znamke Kent. Naj vam izdelek polepša dan in vas popelje nazaj v spomine ali pa vam predstavi edinstvene okuse, vonje in kvaliteto Bosne in Hercegovine.

3870353000210

Posebne refence

Palčke s sezamom 50 g

0,40 €