Kikiriki brez soli 190 g

1,50 €
2,90 €
Z DDV
2,90 €
1,50 €
1,40 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Količina

Kikiriki brez soli 190 g

Opis izdelka

Znamka: Vispak

Poživite svoj prigrizek z okusom in kakovostjo Kikirikija brez soli. Ti suhopraženi arašidi so odlična izbira za vse, ki se želijo izogniti odvečni soli v svoji prehrani, hkrati pa uživati v naravnem bogatem okusu.

Kikiriki brez soli 190 g je proizveden s skrbno izbranimi arašidi, ki se suhopražijo, da dosežejo popolno hrustljavost in edinstveno aromo. Arašidi so vir rastlinskih beljakovin, zdravega maščobnega profila ter mineralov, kot so magnezij, fosfor in cink.

Naši arašidi so visoko kakovostni, kar pripomore k hrustljavosti in okusu. Dodatna prednost je, da ne vsebujejo soli, kar omogoča, da prilagodite okus po svojih željah in preprečite odvečen vnos soli v svojo prehrano.

Suho pražen Kikiriki brez soli je odličen prigrizek za vse, ki se zavedajo pomembnosti zdrave prehrane. Uživajte jih kot zdravo alternativo slanim prigrizkom, jih uporabite v solatah ali kot dodatek k zajtrkom in sladicam.

Za kakovostne arašide brez soli, ki bodo obogatili vašo prehrano z okusom in hranili, izberite Kikiriki brez soli 190 g.

  • Hrustljavi in okusni suhopraženi arašidi
  • Visoka kakovost arašidov
  • Brez dodane soli
  • Bogat vir rastlinskih beljakovin
  • Vsebuje esencialne minerale
Opomba: Pred uživanjem preberite sestavine zaradi morebitnih alergenov. Hranite na suhem in hladnem mestu.
3870007026856
315 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kikiriki brez soli 190 g

1,50 €
2,90 €
Spletna cena: -48%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.