Kikiriki 80 g

0,70 €
1,20 €
Z DDV
Količina

Kikiriki 80 g

Znamka: Vispak

Uživajte v okusu in hrustljavosti s Kikiriki 80 g, ki ga ponuja znamka Vispak. Ta izdelek je odlična izbira za vse ljubitelje slanih prigrizkov.

Kikiriki 80 g je izdelan iz najkakovostnejših arašidov, ki so ročno nabrani in skrbno praženi, da dosežejo popolno hrustljavost in bogat okus. Ta prigrizek je narejen z tradicionalno bosansko recepturo, ki zagotavlja pristen okus Bosne in Hercegovine.

Ne glede na to, ali želite nekaj za prigrizek med delom ali za piknik s prijatelji, bo Kikiriki 80 g vedno poskrbel za zadovoljstvo vaših brbončic.

Vispak je priznana blagovna znamka, ki slovi po visokokakovostnih izdelkih. Njihovi izdelki vam prinašajo najboljše iz Bosne in Hercegovine, in to po ugodni ceni.

S svojo priročno velikostjo 80 g je Kikiriki popoln prigrizek za na pot, saj ga lahko nosite v torbi ali nahrbtniku. Hrustljava tekstura in slan okus bosta osvežila vaše brbončice in vas napolnila z energijo.

Za pravo bosansko izkušnjo poskusite Kikiriki 80 g z bosanskim čajem ali pa ga postrezite kot prigrizek ob druženju s prijatelji.

Preizkusite Kikiriki 80 g, in prepustite se okusu pristne Bosne in Hercegovine, ki vam ga ponuja Vispak.

3870007026511
162 Izdelkov

Posebne refence

Kikiriki 80 g

0,70 €
1,20 €
Spletna cena: -42%