Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kikiriki 190 g

1,91 €
2,50 €
Z DDV
2,50 €
1,91 €
0,59 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,91 €

Količina

Kikiriki 190 g - Praženi arašidi

Znamka: Vispak

Pridružite se nam na nepozabnem okusu znamke Vispak s Kikirikijem 190 g - praženimi arašidi. Privoščite si okus, ki ga imate radi, z visoko kakovostnimi arašidi, ki so ročno praženi, da dosežejo popolno hrustljavost in bogat okus.

Kikiriki 190 g je popoln prigrizek za vse ljubitelje arašidov. Ti praženi arašidi so izjemno okusni, hrustljavi in bogati z beljakovinami. So odlična izbira za energijski dvig med športnimi aktivnostmi, priročen prigrizek med potovanjem ali preprosto za uživanje doma ob gledanju filma ali branju knjige.

Vispak je priznana znamka, ki je znana po svoji predanosti zagotavljanju vrhunskih izdelkov. Kikiriki 190 g je le eden od njih. S posebno skrbnostjo izbirajo najboljše arašide in jih pražijo, da ohranijo njihovo naravno arome in hrustljavost.

Zaradi visoke kakovosti in svežine so praženi arašidi Kikiriki odlična izbira za zdrav prigrizek. Arašidi so bogati s hranili, kot so beljakovine, vitamini in minerali, kar jih naredi idealne za uravnoteženo prehrano.

Prednosti izdelka Kikiriki 190 g:

  • Hrustljavi in okusni praženi arašidi
  • Visoka kakovost in svežina
  • Bogat vir beljakovin, vitaminov in mineralov
  • Popoln prigrizek za športne aktivnosti ali sprostitev

Okusite Vispakovo kakovost in uživajte v okusu Kikirikija 190 g - praženih arašidov. Osvojite svoje brbončice s tem odličnim prigrizkom, ki vas bo navdušil s svojo hrustljavostjo, bogatim okusom in hranljivo vrednostjo. Poberite svoj paket Kikirikija 190 g danes in se prepričajte sami!

3870007026870
226 Izdelkov

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kikiriki 190 g

1,91 €
2,50 €
Spletna cena: -24%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.