7

Domača baklava

5,90 €
Izdelek je na voljo le v fizični trgovini. Pošiljanje po pošti ni možno zaradi temperatur in transporta.
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,90 €

Ročna izdelava slaščic, popolnoma predano in skrbno z veliko ljubezni in po tradicionalnem receptu. 500 g pakiranje.

Količina

Domača baklava

Za izdelavo kakovostnih slaščic je ključno uporabiti le najboljše sestavine, natančen recept in veliko ljubezni. Pri Klasu smo zavezani k ročni izdelavi naše domače baklave, skrbno in predano, ter sledimo tradicionalnemu receptu, ki ga že stoletja negujejo naše babice.

Nobena od sestavin Klasove baklave se ni spremenila že desetletja, saj verjamemo, da je ravno kakovost tista, zaradi katere so naše slaščice najboljše na trgu.

Paketiranje poteka s sodobno tehnologijo, pri čemer ne dodajamo konzervansov. Vsako pakiranje baklave vsebuje 500 g čiste kakovosti in tradicije.

Znamka: Klas

Klas je priznana blagovna znamka, ki že vrsto let zagotavlja vrhunske izdelke, občutenje okusa in krepitve bogate kulinarične dediščine Bosne in Hercegovine. Verjamemo v čas, ki nas povezuje z našimi koreninami, ter v tradicijo, ki jo negujemo in spoštujemo.

Za tiste, ki cenijo odličnost okusa in se želijo prepustiti užitkom pristnih slaščic, je naša domača baklava prava izbira. Bogata, slastna in ljubeznivo izdelana, da bo vaše doživetje vsestransko in nepozabno.

  • Kakovostne sestavine
  • Ročna izdelava
  • Brez konzervansov
  • 500 g pakiranje

Pridružite se nam na kulinaričnem popotovanju po okusih Bosne in Hercegovine ter si privoščite košček tradicije s Klasovo domačo baklavo.

3870004030764
25 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Domača baklava

5,90 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.