Štrudlice višnja 300 g

2,00 €
2,47 €
Z DDV
2,47 €
2,00 €
0,47 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,00 €

Polnjeno čajno pecivo

Pohitite! Samo 5 izdelkov na zalogi!
Količina

Štrudlice višnja 300 g - Okus Bosne in Hercegovine

Ustvarite popolno mešanico tradicije in sladkega užitka s štrudlicami višnja 300 g znamke Klas. Te okusne sladice so izdelane s posebno skrbnostjo in ljubeznijo, da vam ponudijo unikatno doživetje tradicionalnih bosanskih sladic.

Edinstven vonj in okus Bosne in Hercegovine

Naše štrudlice višnja so narejeni iz najboljših sestavin, pridelanih v Bosni in Hercegovini, kar vam omogoča, da v vsakem ugrizu začutite okus in vonj prave Bosne in Hercegovine. Zaradi kakovostnih višenj, ki so vgrajene v slastno polnilo, vsak ugriz razvaja vaše brbončice.

Visoka kakovost in tradicija

Znamka Klas je znana po svoji brezhibni kakovosti in dolgoletni tradiciji pri proizvodnji izdelkov iz Bosne in Hercegovine. Vsaka štrudlica je skrbno pripravljena in pečena, da zagotovi svežino, hrustljavost in vrhunski okus.

Popoln sladek prigrizek za vašo družino

Zahvaljujoč priročni embalaži 300 g, so štrudlice višnja kot nalašč za sladko razvajanje doma. Bodite pripravljeni, ko vas preplavi želja po nečem sladkem in tradicionalnem. Enostavno jih postrezite s skodelico Bosanske kave in se predate užitkom, ki jih ponuja Bosna in Hercegovina.

  • Okusna tradicionalna sladica
  • Narejeno iz najboljših sestavin
  • Sveža, hrustljava in okusna
  • Popoln sladek prigrizek za družinsko razvajanje

Poskusite naše štrudlice višnja 300 g in se prepričajte sami, zakaj jih imamo tako radi v Bosni in Hercegovini. Poiščite okus domačih sladic, ki vam jih nudi Klas. S to sladico se boste zagotovo počutili kot del bogate in okusne bosanske kulinarične tradicije.

3870004025531
5 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Štrudlice višnja 300 g

2,00 €
2,47 €
Spletna cena: -19%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.