Štrudlice figa 300 g

2,00 €
2,47 €
Z DDV
2,47 €
2,00 €
0,47 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,00 €

Sočno napolnjene in narejene po tradicionalnih receptih bosanske kuhinje. Vsaka štrudlica je skrbno pripravljena z visokokakovostnimi sestavinami, zagotavljajoč svežino in odličnost. Idealne za obogatitev vaših zajtrkov, popoldanskih prigrizkov ali kot sladico. Razvajajte se z edinstvenim okusom in doživite pristno bosansko gostoljubnost. Na voljo v Trgovini Meri, 300 g pakiranje.

Pohitite! Samo 8 izdelkov na zalogi!
Količina

Kakovostne štrudlice, napolnjene s sočno figo

Znamka: Klas

Pri Trgovini Meri vam predstavljamo okusne štrudlice figa, narejene z ljubeznijo do tradicionalne bosanske kuhinje. Te slaščičarske mojstrovine so pravi užitek za vaša čutila.

Znamka Klas je znana po visoki kakovosti svojih izdelkov. Vsaka štrudlica je izdelana skrbno in z največjo pozornostjo do detajlov. Uporabljene so samo najboljše sestavine, ki zagotavljajo izjemno svežino in prvovrstno kakovost.

Te štrudlice figa so idealen prigrizek za vse ljubitelje bosanske kuhinje in sladkarij. So odlična izbira za zajtrk, popoldanski prigrizek ali kot sladica ob kavi.

Pri Trgovini Meri smo ponosni, da sodelujemo z najboljšimi proizvajalci iz Bosne in Hercegovine. Naši izdelki so cenovno ugodni, zato boste prihranili tako čas kot denar pri nakupu kakovostnih bosanskih izdelkov.

Preizkusite naše štrudlice figa 300 g in doživite pravi okus Bosne in Hercegovine v udobju svojega doma. Prepustite se okusnim tradicionalnim jedem in občutite gostoljubnost, ki jo ponuja bosanska kuhinja.

  • Slastne štrudlice s sočno figo
  • Narejene z ljubeznijo do tradicionalne bosanske kuhinje
  • Izboljšajte svoje zajtrke, popoldanske prigrizke in kavo z edinstvenim okusom
  • Kakovostne sestavine, ki zagotavljajo svežino in prvovrstno kakovost
  • Cenovno ugodna izbira bosanskih izdelkov

Naročite štrudlice figa 300 g in si privoščite pravi okus Bosne in Hercegovine. Vaše brbončice vam bodo hvaležne!

3870004025548
8 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Štrudlice figa 300 g

2,00 €
2,47 €
Spletna cena: -19%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.