4

Ružica

4,90 €
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,90 €

Ročna izdelava slaščic, popolnoma predano in skrbno z veliko ljubezni in po tradicionalnem receptu. 320 g pakiranje.

Količina

Ružica

Za izdelavo kakovostnih slaščic je ključno uporabiti najboljše sestavine, slediti natančnemu receptu in pripravljati z veliko ljubezni. V Klasu smo prepričani, da nobena slaščica ni popolna brez te pozornosti do detajlov.

Naša slaščica Ružica je narejena ročno, popolnoma predano in s posebno skrbnostjo ter ljubeznijo po tradicionalnem receptu, ki ga že stoletja negujejo naše babice. Temu receptu smo zvesti, saj želimo ohraniti kakovost in okus, ki so ju že dolgo cenili naši stranke.

V Klasu se zavedamo pomembnosti kakovosti, zato smo skozi leta ohranili neprekinjen niz sestavin naših slaščic, da se njihov okus ni spremenil že desetletja. V vsakem pakiranju Ružice boste brez dvoma okusili avtentičnost in najboljši okus, ki ga tradicija prinaša.

Pakiranje sledi sodobni tehnologiji, ki nam omogoča, da ohranjamo svežino in aromo Ružice, ne da bi pri tem potrebovali dodajanje konzervansov. Vsako pakiranje vsebuje 320g okusnih slaščic, ki so pripravljene, da vam pričarajo radost sladkanja in zadovoljijo vaše brbončice.

Znamka: Klas

Klas je sinonim za tradicijo in kakovost. Verjamemo v ohranjanje izvirnih receptov in skrb za najboljše okuse svojih izdelkov. Z veseljem vam predstavljamo Ružico, slaščico, ki predstavlja našo ljubezen do slaščic in vas popelje nazaj v čase, ko so jih pripravljale naše babice.

Uživajte v okusu Ružice in se prepričajte sami, zakaj so naše slaščice najboljše na trgu.

3870004030795
28 Izdelkov

Posebne refence

Zaradi posebnosti izdelka (tekočina v pakiranju) je dostava na odgovornost kupca.

Za izdelek priporočamo osebni prevzem.

Naše zadovoljne stranke
5/5

Ružica

4,90 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.