Rolade mlečne

1,80 €
2,90 €
Z DDV
2,90 €
1,80 €
1,10 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,80 €

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Rolade mlečne (300 g) - Klas

Uživajte v izjemnih okusih Bosne in Hercegovine s Klasovimi mlečnimi roladami. Ta tradicionalni bosanski sladki prigrizek bo navdušil vaše brbončice! Vsaka škatla vsebuje 300 g mlečnih rolad, ki so narejene z vrhunskimi sestavinami in spoštovanjem tradicionalnih receptov.

Kakovostne sestavine in tradicionalen okus

Mlečne rolade Klas so narejene iz najbolj kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo izjemen okus. Vsak grižljaj vas bo popeljal nazaj v čas, ko ste uživali v domačih dobrotah. Okus mleka, kakava in druge sestavine se popolnoma prepletajo za popolno harmonijo okusa.

Raznolikost sladkih užitkov

Z enim grižljajem mlečne rolade Klas se boste zaljubili v nepozabne okuse Bosne in Hercegovine. Omamno mehka tekstura, sladek okus in nebeška harmonija sestavin vam bodo pričarali popolno sladko izkušnjo.

Izdelek je odličen za različne priložnosti - ga lahko postrežete na posebnih dogodkih, ga vključite v sladko darilo ali pa si preprosto privoščite sladko razvajanje kadar koli si zaželite.

Znamka Klas

Klas je priznan proizvajalec tradicionalnih bosanskih izdelkov, katerega znanje in strast sta se prenašala iz generacije v generacijo. Verjamemo v ohranjanje in širjenje bogate kulturne dediščine Bosne in Hercegovine preko naših izdelkov, kot so mlečne rolade.

Odkrijte tradicionalne okuse Bosne in Hercegovine z mlečnimi roladami Klas!

3870004050182
110 Izdelkov

Posebne refence

Rolade mlečne

1,80 €
2,90 €
Spletna cena: -38%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.