0

Rolada vanilija in višnja

0,70 €
Ni na zalogi
Z DDV

Polnjeni biskvit z vanilijo in višnjo.

Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Rolada vanilija in višnja

Znamka: Klas

Uživajte v sladki razvadi s slastno roledo vanilija in višnja. Ta izdelek, ki ga ponuja znamka Klas, vsebuje 150 g neustavljive mešanice okusov.

Rolada vanilija in višnja je idealna izbira za ljubitelje tradicionalnih bosanskih sladic. Vsak ugriz vas bo popeljal na potovanje skozi okuse in vonjave Bosne in Hercegovine. Kombinacija slastnega vanilijevega biskvita in sočnih višenj vas bo navdušila s svojim unikatnim in bogatim okusom.

Ta sladka poslastica je narejena iz kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo pristen okus in kakovost. Rolada vanilija in višnja je pakirana v priročnem 150 g pakiranju, kar je idealno za prigrizek ali sladico kadarkoli in kjerkoli.

Z znamko Klas boste dobili zagotovilo o vrhunski kakovosti in tradicionalnih okusih Bosne in Hercegovine. Njihova stroga merila kakovosti poskrbijo, da je vsak ugriz popolnoma zadovoljstvo.

Ne glede na to, ali želite razvajati svoje brbončice ali presenetiti svoje goste s tradicionalno bosansko sladico, vas rolada vanilija in višnja zanesljivo ne bo razočarala. Prepustite se neustavljivemu okusu Bosne in Hercegovine s to sladko specialiteto.

3870004026088

Posebne refence

Rolada vanilija in višnja

0,70 €