Rahat lokum oreh

2,40 €
3,50 €
Z DDV
Količina

Rahat Lokum Oreh by Klas

Pripravite se na sladek, mehak užitek s Rahat Lokum Oreh, ponosno predstavljenim izdelkom znamke Klas. To sladko razvajanje je idealno za sladico ob kavi ali kot popolno razvajanje kadarkoli v dnevu.

Rahat Lokum Oreh je izdelan iz najbolj kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo edinstven okus in vrhunsko kakovost. Vsak grižljaj vas bo popeljal v svet sladkega užitka in vam pričaral trenutke razkošja.

Sestavine Rahat Lokuma Oreh so skrbno izbrane, da zagotovijo popolno ravnovesje okusa in teksture. Sladki okus rahat lokuma se dopolnjuje s hrustljavimi koščki oreha, kar ustvarja neustavljivo zmes, ki se topi v ustih.

Naš Rahat Lokum Oreh je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih dobrot, ki prisegajo na visoko kakovostne izdelke. Poleg tega se ponaša z bogato tradicijo in naravno sladkobo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne brbončice.

Glavne značilnosti:

  • Izjemno mehak in sladek grižljaj
  • Narejen iz najbolj kakovostnih sestavin
  • Hrustljavi koščki oreha za dodaten užitek
  • Popolna sladica ob kavi ali vsakodnevno razvajanje

Z Rahat Lokum Orehom boste okusili pravi raj za sladkosnede. Vzemite si nekaj trenutkov zase, uživajte v tem sladkem izdelku iz Bosne in Hercegovine in puste se razvajati nepozabnim okusom. Obesite noge, sprostite se in si privoščite tovrstno razvajanje s priznano znamko Klas.

3870004028525
401 Izdelkov

Posebne refence

Podobni izdelki

Rahat lokum oreh

2,40 €
3,50 €
Spletna cena: -31%