Napolitanke lešnik

2,50 €
3,90 €
Z DDV
3,90 €
2,50 €
1,40 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,50 €

Količina

Napolitanke lešnik

Z veseljem vam predstavljamo Napolitanke lešnik, okusne piškote, ki so napolnjene s kremo iz lešnikov. S tem izdelkom vas bo znamka Kent popeljala na slastno popotovanje.

  • Teža: 700 g
  • Znamka: Kent

Naša edinstvena kombinacija krhkega testa in kremaste lešnikove kreme bo vzbudila vaše brbončice. Vsak grižljaj vas bo prevzel s slastnim okusom in bogatim vonjem lešnikov.

Naša spletna trgovina Meri je ponosna, da vam lahko ponudi te okusne napolitanke, ki so pridelane s strastjo in skrbjo za najvišjo kakovost. Poleg tega ponujamo dostavo na dom, kar vam omogoča, da enostavno in hitro uživate v teh sladkih dobrotah.

Z Napolitankami lešnik bo vaš naslednji trenutek sladkanja prav poseben. Uživajte jih sami ali jih delite s svojimi najdražjimi. Zagotavljamo vam, da bodo nasitile vašo željo po slastnem prigrizku.

Napolitanke lešnik so odlična izbira za vse ljubitelje bonbonov in sladkih prigrizkov. S svojo bogato aromo in mehkim okusom bodo zadovoljile vaše želje in popolnoma potešile vaše brbončice.

Ne odlašajte, temveč si privoščite sladke trenutke s Napolitankami lešnik. Naročite jih danes in se prepustite okusu pravega užitka.

3870353002726
52 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Napolitanke lešnik

2,50 €
3,90 €
Spletna cena: -36%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.