Napolitanke kakav in lešnik

1,60 €
2,50 €
Z DDV

Vafelj polnjen s kremo okus lešnika in kakavovim prelivom.

Količina

Napolitanke kakav in lešnik

Kent - tradicija okusa

Okusite tradicionalno sladico iz Bosne in Hercegovine - Napolitanke kakav in lešnik! S tem izdelkom, ki ga ponuja priznana znamka Kent, boste zagotovo zadovoljili svoje brbončice. Sestavine visoke kakovosti in edinstvena receptura poskrbijo za pravi okus Bosne in Hercegovine.

Te napolitanke so izdelane iz kakovostnega kakava in hrustljavih lešnikov, kar daje popolno kombinacijo sladkega in hrustljavega užitka. Primerni so za uživanje ob kavi ali čaju, kot prigrizek med obroki ali kot sladica po kosilu ali večerji.

Količina izdelka je 260 g, kar je dovolj za večkratno uživanje. Ta izdelek je zavit v praktično embalažo, ki ohranja svežino in hrustljavost napolitank, tako da jih lahko uživate vedno, ko zaželite nekaj sladkega.

Spletna cena tega produkta je nižja kot v fizični trgovini, kar vam omogoča, da prihranite tako denar kot čas. Dodatno vam ponujamo tudi možnost dostave na dom, kar vam omogoča še večje udobje pri nakupovanju.

Začutite tradicionalni okus Bosne in Hercegovine z Napolitankami kakav in lešnik znamke Kent. Okusite pristnost in kakovost, ki ju ponujajo izdelki iz Bosne in Hercegovine.

  • Visokokakovosten izdelek iz Bosne in Hercegovine
  • Unikatna kombinacija sladkega kakava in hrustljavih lešnikov
  • Primerne za uživanje ob kavi, čaju ali kot sladica
  • Praktična embalaža ohranja svežino in hrustljavost
  • Cenejše spletno nakupovanje in dostava na dom

Dodajte Napolitanke kakav in lešnik v košarico in si privoščite pristen okus Bosne in Hercegovine, kjerkoli že ste!

3870353003198
139 Izdelkov

Posebne refence

Napolitanke kakav in lešnik

1,60 €
2,50 €
Spletna cena: -36%