Napolitanke Maza

1,40 €
1,80 €
Z DDV
1,80 €
1,40 €
0,40 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,40 €

Vafelj s kremnim lešnikovim polnilom - okus namaza Maza

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Napolitanka Maza

Znamka: Kent

Maza je okusna in kakovostna Napolitanka, ki je izdelana po tradicionalnem bosanskem receptu. Z znamko Kent zagotavljamo vrhunsko kakovost in okus, ki vam bo pričaral pristno bosansko izkušnjo.

Za razliko od drugih Napolitank, ima Maza poseben okus in edinstveno teksturo, ki se stopi v ustih. Vsak grižljaj te čokoladne sladice vas bo navdušil z bogato aromo in prvovrstnim čokoladnim okusom.

Te Napolitanke so pakirane v praktični embalaži, ki vsebuje 180 g sladkih koščkov čokolade. To je popolna velikost za vse, ki si želijo toplo in pristno Bosno v svojem domu ali pisarni.

Naša spletna trgovina vam omogoča enostavno naročanje izdelkov iz Bosne in Hercegovine, vključno z Napolitanko Maza. Poleg tega vam zagotavljamo hitro dostavo na dom, da se boste lahko brez težav in čakanja razvajali s tem izjemnim bosanskim sladkim užitkom.

Če se želite prepričati o visoki kakovosti in okusu Napolitanke Maza, nam zaupajte in naročite svoj paket že danes. Prepričani smo, da boste navdušeni nad to edinstveno in tradicionalno bosansko sladico.

3870353003112
92 Izdelkov

Posebne refence

Napolitanke Maza

1,40 €
1,80 €
Spletna cena: -22%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.