Kremali keks MIX

1,50 €
2,40 €
Ni na zalogi
Z DDV

Čajno pecivo z okusi sadja in čokolade

Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Kremali keks MIX - Edinstven okus in izbor iz Bosne in Hercegovine

Znamka: Kent

Občutite okus tradicije Bosne in Hercegovine z našim Kremali keks MIX-om. Ta izdelek je pakiran v priročnem 300 g paketu, ki vam omogoča uživanje v raznolikih okusih bosanske sladkosti.

Okus kot iz domače pekarne

Kremali keks MIX je sestavljen iz več vrst slastnih keksov, ki bodo zadovoljili vaše sladke želje. Okus hrumenih piškotov, nadeva s kremo in praženih lešnikov se združijo v popolno harmonijo okusov, ki vas bodo spomnili na domače bosanske pekarne.

Nizko cenovno ugoden

Kremali keks MIX je cenovno ugodna izbira za vse ljubitelje sladkih prigrizkov. Pri nas ga lahko kupite po konkurenčni ceni, ki je primerljiva z ostalimi ponudniki iz Bosne in Hercegovine.

Nostalgija in zadovoljstvo

Ta mešanica okusov bo v vas vzbudila čudovite spomine na otroštvo in domovino. Vsak ugriz v Kremali keks MIX vas bo popeljal nazaj v Bosno in Hercegovino. Uživajte v tem edinstvenem izdelku, ki je dosegljiv le prek naše spletne trgovine.

Značilnosti izdelka:

  • Teža: 300 g
  • Mešanica hrumenih piškotov, kremastega nadeva in praženih lešnikov
  • Izvirna bosanska sladica
  • Tradicionalni okus kot iz domače pekarne
  • Nizka cena in visoka kakovost

Poživite svoje sladke trenutke z okusom Bosne in Hercegovine. Naročite Kremali keks MIX iz naše spletne trgovine in uživajte v edinstvenih okusih, ki vam jih ponujajo tradicionalni bosanski piškoti.

3870353000913

Posebne refence

Kremali keks MIX

1,50 €
2,40 €
Spletna cena: -38%