Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Keks petit biskvit

0,90 €
1,88 €
Z DDV
1,88 €
0,90 €
0,98 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,90 €

Petit keks, dvojno pakiranje

Količina

Keks petit biskvit dvojni Kent

Znamka: Kent

Opis izdelka:

Izkusite slasten okus Bosne in Hercegovine s keksi petit biskvit dvojni Kent. Ta edinstveni izdelek je narejen z ljubeznijo do tradicionalne bosanske kuhinje in je popolna izbira za vse sladkosnede. Vsaka embalaža vsebuje 400g teh slastnih keksov.

Kvaliteta brez kompromisov:

Naši keksi petit biskvit dvojni Kent so narejeni iz vrhunskih sestavin, ki zagotavljajo njihovo okusno in hrustljavo teksturo. Vsak grižljaj vas bo popeljal nazaj v Bosno in Hercegovino, vam pa omogočil, da uživate v njihovem bogatem okusu kjerkoli ste.

Edinstveno doživetje:

To ni samo navaden keks. Je izdelek, ki vam prinaša tradicionalne okuse in vonjave Bosne in Hercegovine. Ne glede na to, ali ste odraščali s temi keksi ali pa jih odkrivate prvič, vam bodo zagotovo pričarali spomine na otroštvo ali vas popeljali na navdihujoče kulinarično potovanje.

Uživajte kadarkoli in kjerkoli:

Zahvaljujoč priročni embalaži lahko te okusne kekse nosite s seboj kjerkoli greste. Vedno imate na dosegu roke sladki prigrizek, ki vas bo napolnil z energijo in vam polepšal dan. Bodite deležni tradicionalnega okusa Bosne in Hercegovine brez da bi zapustili udobje svojega doma.

Privoščite si razvajanje:

Ne glede na to, ali se želite pocrkljati ali razveseliti svoje bližnje, keksi petit biskvit dvojni Kent so vedno prava izbira. Svoje goste presenetite z okusom, za katerega vam bodo hvaležni, ali pa si privoščite trenutek sprostitve in uživajte v sladkem okusu Bosne in Hercegovine.
  • Slastni keksi petit biskvit dvojni
  • 400 g pakiranje
  • Izdelki iz Bosne in Hercegovine
3870353000395
123 Izdelkov

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5

Keks petit biskvit

0,90 €
1,88 €
Spletna cena: -52%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.