6

Hurmašice

4,90 €
Izdelek je na voljo le v fizični trgovini. Pošiljanje po pošti ni možno zaradi temperatur in transporta.
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,90 €

Ročna izdelava slaščic, popolnoma predano in skrbno z veliko ljubezni in po tradicionalnem receptu. 500 g pakiranje.

Pohitite! Samo 7 izdelkov na zalogi!
Količina

Hurmašice - Tradicionalna bosanska sladica polna okusa

Za izdelavo kakovostnih slaščic je ključnega pomena uporaba najboljših sestavin, natančen recept in predvsem veliko ljubezni. Pri znamki Klas smo prepričani, da se ta filozofija odraža v naših hurmašicah.

Hurmašice so ročno izdelane po tradicionalnem receptu, ki ga že stoletja negujejo naše babice. Ta recept je edinstven in se ni spreminjal že desetletja, saj verjamemo, da je ravno kakovost sestavin ključna za ustvarjanje najboljših slaščic na trgu. Vsaka hurmašica je rezultat naše popolne predanosti in skrbnosti pri izdelavi.

Ponosni smo na dejstvo, da ne uporabljamo nobenih umetnih konzervansov pri pakiranju naših hurmašic. Sodobna tehnologija pakiranja nam omogoča ohranjanje svežine in okusa, brez dodanih kemikalij, kar zagotavlja izjemno kakovost izdelka.

500 g pakiranje hurmašic je popolna izbira za vse sladkosnede ljubitelje tradicionalne bosanske kuhinje. Vsak grižljaj vas bo odpeljal v čudovit svet okusov, kjer se prepletajo sladkost, mehkoba in aromatične note.

Okusite pristnost Bosne in Hercegovine in se prepustite užitkom hurmašic znamke Klas. Preizkusite jih danes in se prepričajte sami, da smo resnično najboljša izbira za vašo sladkostno željo.

3870004030771
7 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Hurmašice

4,90 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.