Puding čokolada

0,30 €
0,60 €
Z DDV
0,60 €
0,30 €
0,30 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,30 €

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Puding čokolada

Okusna čokoladna poslastica, narejena na tradicionalen način

Uživajte v slastnem čokoladnem pudingu znamke Vispak. Ta prašek za pripravo čokoladnega pudinga je narejen po tradicionalni recepturi iz Bosne in Hercegovine, kjer so znani po svojih okusnih sladicah in sladkih užitkih.

Z vsakim grižljajem pudinga čokolada se boste prepustili bogatim in intenzivnim okusom čokolade ter občutili mehkobo in kremnost na vašem jeziku. Ta izdelek je odlična izbira za vse ljubitelje čokolade, ki si želijo uživati v pristnem okusu sladkega razvajanja.

Visokokakovostne sestavine za prvovrsten okus

Prašek za čokoladni puding vsebuje visokokakovostne sestavine, ki dajejo izdelku edinstven okus. Vispak je priznana blagovna znamka, znana po svojih vrhunskih izdelkih, ki sledijo strogim standardom kakovosti in okusa.

Samo dodajte mleko, skladno s priloženimi navodili, in v nekaj minutah boste lahko uživali v odlično pripravljenem pudingu čokolada. Pri tem boste lahko uživali v pristnosti, ki jo prinašajo tradicionalne bosanske sladice.

Poudarite svoje kulinarično doživetje z našim pudinom čokolada

Z izbiro tega pudinga čokolada boste poleg izjemnega okusa okrepili svoje kulinarično doživetje. Poskrbite za sladko presenečenje ob večerji ali pa razvajajte svoje najdražje s sladico, ki bo očarala vse okuse.

  • Vsebina: 47 g
  • Znamka: Vispak

Ne odrekajte se sladkim užitkom, ki jih ponuja naš čokoladni puding. Dodajte ga v svojo košarico še danes in se pripravite na vznemirljivo potovanje v svet čokoladnih sladic.

3870007052701
289 Izdelkov

Posebne refence

Podobni izdelki

Puding čokolada

0,30 €
0,60 €
Spletna cena: -50%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.