Marmelada sliva steklo

2,60 €
3,50 €
Z DDV
3,50 €
2,60 €
0,90 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 €

Količina

Marmelada sliva steklo

Prihaja iz idilične Bosne in Hercegovine: slastna marmelada iz sliv, ki vas bo popeljala nazaj v čase vašega otroštva. Ta izdelek je pravi biser naše spletne trgovine, ki s ponosom predstavlja bogastvo tradicionalnih bosanskih okusov.

Okus iz Bosne in Hercegovine

Naša marmelada sliva steklo (850 g) je popolna kombinacija sladkosti in aromatičnega okusa sliv, ki jih gojijo izbrani domači pridelovalci v osrčju Bosne in Hercegovine. Vsaka žlička vas bo popeljala v oddaljeno podeželsko okolje, polno svežega sadja in dišečih vrtov.

Najkakovostnejši sestavine

Da bi zagotovili vrhunsko kakovost in pristen okus, uporabljamo le najboljše slive, ročno nabrane z neokrnjenih bosansko-hercegovinskih nasadov. S tem zagotavljamo, da bo vsaka žlica marmelade prava poslastica za vaša brbončice.

Unikatno doživetje

Naročite marmelado sliva steklo in dovolite svojim čutom, da se potopijo v čaroben svet bosanske kulinarike. Ta izdelek je idealen za zajtrke, sladke prigrizke in pripravo tradicionalnih bosanskih sladic. Uživajte v okusu, ki vam pričara spomine ali vam razkrije novo dimenzijo okusov.

Z naročilom te marmelade pri nas, boste vaši družini in prijateljem lahko ponudili pristno bosanske okuse, ki bodo zagotovo navdušili vse goste. Marmelada sliva steklo je odlična izbira za vse, ki cenijo tradicijo in odličen okus.

  • Teža: 850 g

Opomba: Omenjena teža se nanaša na embalažo in skupno količino marmelade. Uživajte v tej slastni marmeladi in se potopite v čare Bosne in Hercegovine.

3871054000028
70 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Marmelada sliva steklo

2,60 €
3,50 €
Spletna cena: -26%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.