Marmelada mix steklo

2,60 €
3,50 €
Z DDV
3,50 €
2,60 €
0,90 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 €

Količina

Marmelada mix steklo

Za ljubitelje sladkih dobrot in edinstvenih okusov vam predstavljamo Marmelada mix v steklenem kozarcu. Ta ganljiva mešanica marmelad vas bo popeljala nazaj v čas, ko so se babice tesnile v kuhinji, da bi ustvarile okusne in domače dobrote.

Kakovostna in raznolika izbira

Marmelada mix je na voljo v velikosti 850g. Vsak kozarec je napolnjen z okusnimi in sočnimi marmeladami, ki vas bodo navdušile s svojim sladkim in bogatim vonjem. V kozarcu boste našli široko paleto okusov - od klasičnih marelic in jagod, do eksotičnih arom kot so mango, guava in borovnica.

Okus, ki bo prebudil spomine

Z vsakim grižljajem boste obudili nostalgične spomine na vonj sveže pripravljenih marmelad v vaši babičini kuhinji. Naša marmelada mix bo vaše brbončice navdušila z edinstvenim okusom in teksturo.

Ponudba za vse priložnosti

Ne glede na to, ali želite popestriti zajtrk, pripraviti okusne sendviče ali okrasiti slaščice - marmelada mix bo idealen dodatek k vašim kulinaričnim ustvarjanjem. Zahvaljujoč svoji kremasti in razkošni konsistenci, se marmelada enostavno maže na kruh ali kolače.

Kvaliteten izdelek iz Bosne in Hercegovine

Marmelada mix v steklenem kozarcu je prepoznaven izdelek iz Bosne in Hercegovine. Pridelana iz svežih sestavin in brez dodanih barvil in konzervansov, je to izdelek, v katerega se lahko zanesete. Cenovno ugodna ponudba v kombinaciji z dostavo na dom bo navdušila vse ljubitelje okusov Bosne in Hercegovine.

  • Edinstveno in tradicionalno: Marmelada mix prinaša edinstvene okuse Bosne in Hercegovine v vaš dom.
  • Pestra izbira: Paleto okusov, ki jih ponuja marmelada mix, presenetite svoje brbončice.
  • Enostaven za uporabo: Zahvaljujoč svoji kremasti teksturi jo lahko enostavno mažete na kruh ali kolače.

Pridite in poskusite Marmelada mix v steklenem kozarcu ter se prepričajte sami o kakovostnih okusih Bosne in Hercegovine.

3871054000097
24 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Marmelada mix steklo

2,60 €
3,50 €
Spletna cena: -26%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.