Marmelada sliva

1,89 €
2,50 €
Ni na zalogi
Z DDV
2,50 €
1,89 €
0,61 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,89 €

Količina

Marmelada sliva

Ta okusna marmelada sliva je popolna kombinacija tradicionalnega okusa in visoke kakovosti. Pakiranje vsebuje 700 g te slastne marmelade, ki je pripravljena s posebno skrbnostjo in pozornostjo do detajlov.

Naša marmelada sliva je narejena iz najboljših sliv, ki jih najdemo v srcu Bosne in Hercegovine. S slastno teksturo in bogatim okusom je to prava poslastica za ljubitelje tradicionalnih okusov.

Ne glede na to, ali ste odraščali s to marmelado ali pa jo odkrivate prvič, vas bo zagotovo povlekla nostalgija iz otroštva ali pa vam bo pomagala ustvariti nove spomine. S tem okusom vam bomo omogočili, da se ponovno povežete s svojimi koreninami in uživate v pristnih bosanskih okusih.

Vsak ugriz vas bo popeljal nazaj v čas, ko je bila marmelada narejena po starem tradicionalnem receptu. Kombinacija sladkega okusa slive in nežne note kislosti ustvarja ravnovesje, ki je naravnost osupljivo.

Glavne značilnosti:

  • Teža: 700 g
  • Prava tradicionalna bosanska marmelada
  • Izdelana iz najboljših sliv v Bosni in Hercegovini
  • Odličen za zajtrke, sladice ali kot dodatek k pečenim dobrotam
  • Nostalgičen okus za vse generacije

Ta marmelada je certificirana s strani najvišjih standardov kakovosti. Brez umetnih barvil, konzervansov ali okusov, je 100% naraven izdelek, ki bo zadovoljil vaše brbončice.

Odkrijte pristno Bosno in Hercegovino s sladkim okusom naše marmelade sliva!
3871054000820

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Marmelada sliva

1,89 €
2,50 €
Spletna cena: -24%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.